Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


*Konzol Percek*

2014.12.28

Manapság a konzolok helyett inkább a számítógépünket használjuk nagyobb kínálat játékok ingyen nincs kontroller amivel csak a bajok vannak meg még sorolhatnám. A konzolok ellen se vagyok, de mellette sem vagyok, de egyre újabb és újabb a Microsoft bemutatta idén az Xbox One-t ami szinte teljesen felülírta az eddigi konzolait és elődét a Slim-et egyedi kialakításával és egyedi csatlakozós Kinect mozgásérzékelő kamerájával. Emellett technikai újdonságokkal is beépített Wi-Fi érintő gombok 500GB-os és 1 Terrás Merevlemez mérettel szép grafika és sikerült a legnagyobb örömünkre azt a "Traktorzúgást" megszüntetni a jobb hűtéssel e mellett már nem AV kábelt kapunk mellé hanem HDMI kábelt a jobb felbontás miatt, de most térjünk vissza amiért itt vagyunk. Magát a játék élményt a játék adja amik már Blu-ray-re lesznek írva nem DVD-re, de e mellett ne felejtjük az Xbox Live-ot ahol a játékok végtelen (majdnem) tárháza áll előttünk persze nem ingyen maga az internet hozzáférés az alap Xbox Live hozzáférést amin keresztül internetezhetsz nézheted videóidat alapból és játékok *demo-ját töltheted le, de pénzért az Xbox Live Gold névre hallgató szolgáltatást veszel letöltheted és a teljes játékkal játszhatsz addig még a Gold fiókod le nem jár, de beállítható automatikus megújításra.

De a mai fénypont arra vonatkozik, hogy a Live mit kínál nekünk karácsony alkalmából egyes játékok ingyenes próba idejét prémiummal, de egyes és a legtöbb játék csak akkor érhető el így ha (és ez a titka) ha Egyesült államokra fogod beállítani a Live fiókodat a konzolon így találod (United States) így elérhetsz akár teljes játékokat ingyen ha viszont többet szeretnél vásárolj Gold tagságot. Van itt még egy kisebb titok ha számítógépen belépsz az www.xbox.com oldalon és az interneten rákeresel a "xbox live gold free" kifejezésre és kiválasztod az első oldalt amit Google elsőnek kiad ott leírja, hogy a goldot 1 hónapra ingyen kipróbálhatod ha megadod a bankszámlád vagy hitelkártyád adatait senki se érti, hogy ezt mért is kell, de akkor legyen ezek után viszont az xbox live bekapcsolja az automatikus megújítást ezt kapcsoljuk ki ha nem akarjuk a próbaidőn túl használni, mert különben automatikusan megújítsa és természetesen nem ingyen :D itt értjük meg mért kellenek neki a kártya adatok.

Ez lett volna a felvilágosulás az Xbox illetve annak témakörének kivesézése reméljük a konzolosoknak tudtunk segíteni akinek nincs az se csüggedjen majd neki is lesz vigasztaljon a Game Store-ba van Minecraft Demo is ;). Egy kis apróság akiknek a számítógépén a windows 8.1 fut kell az alkalmazások között lennie egy Xbox 360 SmartGlass-nak ezzel tud az Xbox interneten keresztül a számítógépünkhöz csatlakozni (részben).

Magyarázatok:                                                                                                                                                                  Demo: Egy ki nem adott játéknak az Úgynevezett béta változata vagy kiadott játéknak a próbaverziója

Jó játékot! laugh